روزها

روزها

مهاجرت به سوئد

 

مهاجرت به سوئد

مهاجرت به سوئد به دلایلی بسیار پر طرفدار است. زندگی در این کشور از شرایط خوبی برخوردار است.

سوئد دارای نرخ بیکاری پایینی است. سوئد عضو اتحادیه اروپا و منطقه شینگن می باشد. بنابراین با

گرفتن ویزای شینگن می توانید در ۲۶ کشور با گرفتن یک ویزای شینگن در کشورهای عضو این حوزه آزادانه

بدون داشتن ویزای خاص برای کشورها رفت و آمد کنید. همچنین این کشور از رفاه اجتماعی بالایی برخوردار

است.

برای درخواست مهاجرت به سوئد شما به ارائه مدارکی نیاز دارید، شما باید فرم درخواست را پر کنید، نیاز

است که گذرنامه ای معتبر داشته باشید، مدرکی که تمکن مالی شما را اثبات کند ، اگر قصد کار در این

کشور را دارید باید از کارفرمای خود دعوتنامه داشته باشید، اگر برای تحصیل به سوئد می روید باید در

دانشگاه این کشور پذیزفته باشید، شما همچنین باید دارای بیمه درمانی و گواهی سلامت پزشکی و عدم

سوء سابقه باشید.

 

سوئد چهارمین کشور بزرگ اروپا است و از کشورهای اسکاندیناوی می باشد که در شمال اروپا واقع شده

است . پایتخت این کشور استکهلم می باشد. مردم سوئد مسیحی هستند. و زبان رسمی کشور سوئدی

است. واحد پول سوئد کرون سوئد است. سوئد کشور سردسیری است که ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد. کشور

سوئد با لتونی ، روسیه، دانمارک، لهستان، لیتوانی و آلمان مرز دریایی دارد. دولت سوئد توسط حکومت

مشروطه و به شکل پارلمانی اداره می شود.

 

اقامت در سوئد

برای اقامت در سوئد به اخذ ویزای این کشور نیاز است. با توجه به اینکه سوئد از شرایط خوبی برای کار،

تحصیل و رفاه اجتماعی برخوردار است، بنابراین این کشور می تواند مقصد خوبی برای مهاجرت باشد.

راه های اقامت در سوئد عبارتند از سرمایه گذاری در سوئد ، تحصیل در سوئد ، مهاجرت به سوئد از طریق

ازدواج و ویزای کار در سوئد .

مهاجرت به سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد
 

ویزای کار در سوئد

برای این که بتوانید ویزای کار در سوئد را دریافت نمایید نیاز به کارفرمایی است که به شما احتیاج داشته

باشد. در غیر این صورت امکان مهاجرت وجود ندارد.

کارفرمای شما باید دعوت نامه ای برای شما ارسال کند . بدین طریق شما می توانید اقامت در سوئد را

کسب کنید. شما میتوانید با استفاده از مکاتبه ایمیلی و مجازی با کارفرمایان مختلف در کشور سوئد برای

گرفتن عنوان شغلی آنها را متقاعد کنید.

با درخواست ویزای کار در سوئد دو سال به شما اجازه اقامت در سوئد داده می شود که تا دو سال دیگر

هم قابل تمدید است. اقامت کاری در سوئد می تواند بعد از اتمام تحصیل نیز به دست آید.

 

تحصیل در سوئد

امروزه تحصیل در سوئد برای خارجی ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای تحصیل در سوئد شما نیاز

به گرفتن ویزای تحصیلی سوئد دارید. تحصیل در این کشور رایگان نیست و هزینه هایی برای دانشجویان دارد

اما شما می توانید در حین تحصیل کار نیمه وقت نیز انجام دهید و از این طریق قسمتی از مخارج خود را

تامین کنید.

تحصیل در سوئد روشی آسان است و در برخی از دانشگاه ها به دانستن زبان سوئدی احتیاج ندارید. بعد از

اتمام تحصیل شما سه ماه وقت دارید که شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و ویزای کار در سوئد را کسب کنید.

سپس شما می توانید بعد از گذشت ۳ تا ۵ سال اقامت دائم سوئد را نیز به دست بیاورید. دانشجویان می توانند

در حین تحصیل همسر و یا فرزندان را با خود همراه کنند.

مهاجرت به سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد
 

سرمایه گذاری در سوئد

یکی از راه های گرفتن اقامت در سوئد سرمایه گذاری است . برای سرمایه گذاری در سوئد به حداقل

۱۵۰۰۰۰ دلار نیاز دارید. برای این کار شما باید تمکن مالی خود را ثابت کنید و نشان دهید که

سرمایه گذاری شما به نفع اقتصاد سوئد است. همچنین اگر شخصی طرح و برنامه ریزی خاصی داشته

باشد می تواند برای گرفتن اسپانسر درخواست دهد. شما ابتدا طرح کلی مورد نظر خود را تهیه و ارائه

می دهید. و باید نشان دهید که این طرح از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و مفید است. در صورتی که

طرح شما پذیرفته شود برای شما سرمایه گذار قرار داده می شود.

برای این کار ۱۵۰۰۰۰ دلار نیاز دارید اما می توانید ابتدا تنها قسمتی از مبلغ را بپردازید. سرمایه گذاری در سوئد

نهایتا به اقامت دائم تبدیل می شود.

راه دیگر سرمایه گذاری در سوئد ثبت شرکت است. باید برای اثبات مالی خود یک حساب مالی ارائه

دهید تا نشان دهد که از لحاظ مالی با کمبود مواجه نیستید. سپس باید درباره شرکتی که قصد ثبت آن

را دارید اطلاعاتی در اختیار مقامات سوئد قرار دهید. از شرایط دیگر این است که شخص خارجی باشد

نصف سهام شرکت را در اختیار داشته باشد.

 

اقامت دائم سوئد

برای اقامت دائم در سوئد باید حدود 5 سال در این کشور زندگی کرده باشید. مدتی بعد ار اخذ اقامت دائم

می توانید شهروندی سوئد را کسب نمایید.

اگر مدت زمان کافی در سوئد اقامت داشته باشید ، می توانید برای ملیت سوئدی درخواست بدهید. برای

کسب تابعیت سوئدی باید شرایط زیر را داشته باشید:

حداقل 18 سال سن داشته باشید؛

داشتن حق دائمی اقامت در سوئد؛

شما باید حداقل پنج سال متوالی در سوئد زندگی کرده باشید؛

شما باید هویت خود را با استفاده از یک اسناد هویت اصلی از کشورتان ثابت کنید؛

فرم های درخواست را پر کنید. فرم درخواست تنها در وب سایت مهاجرت به سوئد موجود است.

 

اقامت در سوئد از طریق ازدواج

یکی از راه های مهاجرت به سوئد ازدواج با یک فرد سوئدی است. برای جلوگیری از کلاهبرداری در این

مورد از شما سوالاتی پرسیده می شود که باید مقامات سوئدی در مورد آن ها توجیه کنید .

شما باید در مورد خانه ای که میخواهید ، مدت زمان زندگی با همسرتان، زبان گفتاری خود و همسرتان

روش آشنایی ، خانه ای که در آن زندگی کنید پاسخ دهید. در این حالت در ابتدا یک ویزای دو ساله صادر

می شود و پس از اقامت در سوئد داده می شود.

مهاجرت به سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد - اقامت در سوئد - سرمایه گذاری در سوئد - تحصیل در سوئد - ویزای کار در سوئد
 

شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در امر مهاجرت به اروپا و اخذ ویزای شینگن اروپا

و با کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری و با آگاهی از کلیه شرایط مهاجرتی شما را تا

رسیدن به مقصد نهایی یاری خواهد کرد. شما با یافتن راهی برای اقامت در اروپا با کمترین هزینه

می توانید از بهترین راه برای مهاجرت خود بهره مند شوید. برای مشاوره با این مجموعه می توانید

با ما تماس بگیرید.

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 127
برچسب ها : ,
+ نوشته شده در دوشنبه 17 دی 1397ساعت 4:17 توسط bahar |